Yritys

                                                           YRITYS 

Aada on tuulahdus kansainvälisiä tuulia, luotettavaa ja pitkäjänteistä kaupankäyntiä yli 30 vuotta.

Tuotevalikoiman lähtökohtana on kestävät, täyspuiset, yksilölliset, erilaiset ja egolokiset kalusteet. Ajattoman tyylikkäät  tuotteet, jotka kestävät käyttöä, aikaa ja niitä voidaan muokata asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Asiakas itse voi personoida tuotteet oman näköisiksi.

Aada edustaa nykyaikaista kansainvälistä sisustustyyliä, jossa eri tyylit ja materiaalit sekoittuvat sulavasti keskenään muodostaen persoonallisen yhtenäisen kokonaisuuden.

Yritys valmistaa mittatilauspöytiä kierrätystammesta, -havupuusta ja punatammesta. Satojen muokattavien puuhuonekalujen valikoima 40:ssä eri värissä. Tuoleja ja sohvia sadoilla laadukkailla kankailla.

Kokemuksena kymmenien vuosien kansainvälinen yhteistyö eri maiden tehtaisiin ja tavarantoimittajiin. 

Suurin osa tuotteista valmistetaan Keski-Euroopassa, samoissa tehtaissa kuin brändituotteet, Aada haluaa  kuitenkin valmistuttaa tuotteensa itse suoraan tehtaissa, vapaana brändisidonnaisuuksista. Näin yritys voi itse  määrittää tuotteidensa laatuvaatimukset ja tarjota asiakkailleen todella laajat mahdollisuudet vaikuttaa tuotteen lopulliseen ulkoasuun. Ainoana maahantuojana eri tehtaille yritys varmistaa, että tuotevalikoima on yksilöllinen  ja erilainen verrattuna muihin alan yrityksiin Suomessa. 

                                                                        Tuotevalikoima

Saman katon alta löytyvät huonekalujen lisäksi sisustuksen pienesineet kuten peilit,  valaisimet, sekä laaja valikoima muita sisustusesineitä. Yrityksellä on Verkkokauppa ja 1100 m2 kaksikerroksinen liiketila Helsingin Herttoniemessä, sekä erillinen 600m2 noutovarasto lähellä liikettä.

Aada Sisustus ei ole vähän ja kaunista, vaan runsaasti rönsyillen kaunista, modernista rustiikkiin ja kaikkea siltä väliltä. Keskieurooppalaiseen ja aavistus amerikkalaiseenkin henkeen. 

Huonekalut valmistetaan pääasiassa Keski-Euroopassa, tiikkihuonekalut Indonesiassa kierrätystiikistä, pienempi sisustusesineistö tulee useista eri maista.

            Aadan tuotteet ovat kansainvälisiä ja korkeatasoisia.

Aadan sohvat ja tuolit valmistetaan laadukkaista verhoilumateriaaleista, sadoilla kangasvaihtoehdoilla. Asiakas voi itse vaikuttaa todella paljon tuotteen lopulliseen ulkoasuun ja näin personoida omaan makuun sopivaksi. Jokaisessa sohvassa on vähintään 3 kokovaihtoehtoa, suurin osa sohvista on moduuliversioita, joten kokoja löytyy todella paljon. 

Kierrätyspuusta valmistetuissa ruokapöydissä on erilainen tunnelma joka vangitsee, ne ovat erittäin kestäviä ja helppohoitoisia kovassakin käytössä. Kalusteista valtaosa soveltuu erittäin hyvin myös vaativaan julkitilakalustukseen antamaan ripauksen lämpöä ja persoonallisuutta. Isompiin projektikalustuksiin kauttamme saa myös eri brändien tuotteita.


                                              

                                                                              Historia

Aada on yrityksenä ketterä, villi ja vapaa. Yrityksen omistajat ovat kalustaneet suomalaisia koteja, hotelleja, ravintoloita ja edustustiloja jo vuodesta 1989 lähtien. 

Yritys on kalustanut satoja eri kohteita ympäri Suomen mm.

IKH Areena Kauhajoki***JetSetClub Nokia Areena Tampere***Seinäjoen Keskussairaalan Kahvio Hanna ja Kerttu***Ravintola Meillä***Santa Claus Rovaniemi***Verdde Hotel Norha***Apukka Resort Rovaniemi***Storyville Helsinki***Hampton Bay Helsinki*** Ruukin Ravintolat Ruotsinpyhtää***Northern Light Village Levi ja Saariselkä***Wilderness Hotel Inari, Muotka, Nangu ja Nellim *** Hotelli Alma Seinjoki***Ravintola Äärellä Seinäjoki***Holiday Club Oy useia eri kohteita***Players Club Raahe *** Torni Ravintola Kuopio, Nokkalan Majakka Espoo *** Sokos Hotelleja  ympäri Suomen *** Villa Sandvik Vaasa *** Sitko Pizza & Bar Tampere *** Duudsonit Activity Park Espoo *** Pizza Hut-ketju *** Fransmanni Ruokaravintolat ***  Pizza Ravintoloita *** Satulinna Hirvensalmella *** Hotellit Muoniossa *** Juurella ja Äärellä Ruokaravintolat Seinäjoki *** Hotel Sorsanpesä Seinäjoki *** Hotel & Spa Järvisydän Rantasalmi *** Hullu Poro Levi *** Hotel Haven Helsinki *** Lilla Roberts Helsinki jne...

Yrittäjäuran ensimmäiset 15-vuotta kalustukset tehtiin Seinäjoen Antiikkitupa nimellä, etsien ja kunnostaen kaikki myytävät tuotteet itse. Ensimmäiset isot kalustuskohteet olivat Fransmanni ruokaravintola Seinäjoki 1991 ja perään Rovaniemen 350 asiakaspaikkainen Fransmanni ruokaravintola vuonna 1992.

Antiikkitupa muutti Helsinkiin vuonna 1995, asiakkaidensa luokse.
Vuonna 2004 antiikki vaihtui uusiin huonekaluihin ja sisustusesineisiin. Aada Sisustus aloitti virallisesti oman toimintansa maaliskuussa 2004, Helsingissä Korkeavuorenkadulla 35 m2:n liiketilassa. Aada toimi reilun vuoden myös Fredrikinkadulla kunnes muutti Herttoniemeen syksyllä 2006 ja toimi useita vuosia tukkuliikkeenä muille kauppiaille, kunnes lopetti tukkutoiminnan 2016 ja keskittyi projektikalustuksiin, vähittäismyyntiin ja verkkokauppaan.