YRITYS 

Aada on tuulahdus kansainvälisiä tuulia, luotettavaa ja pitkäjänteistä kaupankäyntiä jo 30 vuotta.

Tuotevalikoiman lähtökohtana on yksilöllisyys, erilaiset, täyspuiset, egolokiset ja ajattoman tyylikkäät  tuotteet, joita voidaan muokata asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Aada ei halua myydä kertäkäyttökalusteita vaan kestäviä, luontoa säästäviä ja luonnonmateriaaleista valmistettuja kalusteita. Arvostamme ja olemme aina arvostaneet kierrätystä, kierrätetyista materiaaleista valmistettuja tuotteita jne..

Kierrätys ja kierrätetystä puusta valmistetut huoekalut ovat olleet yrityksen valikoimassa jo kauan ennen kuin niistä  tuli trendikkäitä. Yritys teetti kierrätystammipöytiä jo 33 vuotta sitten Tanskalaisista varaston tammisista lattialaudoista.

Yrityksen historiassa löytyy 16 vuotta antiikkikauppias taustaa, joka on täydellistä  kierrätystä.

Antiikkikauppias kunnostetaan ja kierrättää vanhaa ja annetaan tuotteille uuden elämän.

Aada edustaa nykyaikaista kansainvälistä sisustustyyliä, jossa eri tyylit ja materiaalit sekoittuvat sulavasti            keskenään muodostaen persoonallisen yhtenäisen kokonaisuuden asiakkaan oman persoonan mukaan.

Yritys valmistaa edelleen mittatilauspöytiä kierrätystammesta, -havupuusta ja punatammesta. Satojen muokattavien         puuhuonekalujen valikoima 40:ssä eri värissä. Tuoleja ja sohvia sadoilla laadukkailla  kankailla.

Kokemuksena kymmenien vuosien kansainvälinen yhteistyö eri maiden tehtaisiin ja tavarantoimittajiin. 

Suurin osa tuotteista valmistetaan Keski-Euroopassa, samoissa tehtaissa kuin brändituotteet, Aada haluaa  kuitenkin valmistuttaa tuotteensa itse suoraan tehtaissa, vapaana brändisidonnaisuuksista. Näin yritys voi itse  määrittää tuotteidensa laatuvaatimukset ja tarjota asiakkailleen todella laajat mahdollisuudet vaikuttaa tuotteen lopulliseen ulkoasuun. Ainoana maahantuojana eri tehtaille yritys varmistaa, että tuotevalikoima on   yksilöllinen  ja erilainen verrattuna muihin alan yrityksiin Suomessa. 

                                                                        Tuotevalikoima

Saman katon alta löytyvät huonekalujen lisäksi sisustuksen pienesineet kuten peilit, taulut, valaisimet, Lennolin tekstiilit, rautakalusteet sisä- ja ulkokäyttöön, sekä laaja valikoima muita sisustus- ja lahjaesineitä. Yrityksellä on Verkkokauppa ja 1100 m2 kaksikerroksinen liiketila Helsingin Herttoniemessä, sekä erillinen 1000m2 varasto.

Aada Sisustus ei ole vähän ja kaunista, vaan runsaasti rönsyillen kaunista, modernista rustiikkiin ja kaikkea siltä väliltä. Keskieurooppalaiseen ja aavistus amerikkalaiseenkin henkeen. 

Huonekalut valmistetaan pääasiassa Keski-Euroopassa, tiikkihuonekalut Indonesiassa kierrätystiikistä,                  pienempi sisustusesineistö tulee useista eri maista.

                                     Aadan tuotteet ovat kansainvälisiä ja korkeatasoisia.

Aadan sohvat ja tuolit valmistetaan laadukkaista verhoilumateriaaleista, sadoilla kangasvaihtoehdoilla, asiakas voi itse    vaikuttaa paljon tuotteen lopulliseen ulkoasuun. Jokaisessa sohvassa on vähintään 3 kokovaihtoehtoa. 

Kierrätyspuusta valmistetuissa ruokapöydissä on tunnelma joka vangitsee, ne ovat erittäin kestäviä ja helppohoitoisia      kovassakin käytössä. Kalusteista valtaosa soveltuu erittäin hyvin myös vaativaan julkitilakalustukseen antamaan            ripauksen lämpöä ja persoonallisuutta. Isompiin projektikalustuksiin kauttamme saa myös eri brändien tuotteita.


                                              

                                                                             

 

                               Yritys on kalustanut  vuosien saatossa satoja eri kohteita ympäri Suomen mm.

Northern Light Village Levi ja Saariselkä***Wilderness Hotel Inari, Muotka, Nangu ja Nellim *** Hotelli Alma Seinjoki***Ravintola Äärellä Seinäjoki***Holiday Club Oy useia eri kohteita***Players Club Raahe *** Torni Ravintola Kuopio, Nokkalan Majakka Espoo *** Sokos Hotelleja  ympäri Suomen *** Villa Sandvik Vaasa *** Sitko Pizza & Bar Tampere *** Duudsonit Activity Park Espoo *** Pizza Hut-ketju *** Fransmanni Ruokaravintolat ***  Pizza Ravintoloita *** Satulinna Hirvensalmella *** Hotellit Muoniossa *** Juurella ja Äärellä Ruokaravintolat Seinäjoki *** Hotel Sorsanpesä Seinäjoki *** Hotel & Spa Järvisydän Rantasalmi *** Hullu Poro Levi *** Hotel Haven Helsinki *** Lilla Roberts Helsinki jne...