Myymälätiskit | Baaritiskit

Aada huonekalusarjan tuotteet Myymäläkalustet ja ravintolakalusteet:

Kaikkia myymäläkalusteet ja ravintilakalusteet saa 40:ssä eri värivaihtoehtoehdossa, hinnat sivuillamme männystä valmistettuna, ellei toisin ole ilmoitettu.
Kaikki myymäläkalusteet ja ravintolakalusteet saa myös valmistettuna kokonaan tammesta, hinta lasketaan kertomalla mäntyversion hinta x 1,75.<

Värivaihtoehdot:
- vahattu
- puhdas maalipinta.
- patinoitu A
- 2-värinen, ulkoa eri väri kuin sisältä
- antiikkipatinointi jossa alla toinen väri, päällä toinen, jonka alta alamaali osaksi näkyy.
- multicolor, jolloin käytetään useita eri värejä.
Linkki tuotteesta Aada-sarjan väreihin, josta voit valita oman värin.

Hinnat sivuillamme myymäläkalusteille ja ravintolakalusteille ovat puhtaalle maalatulle pinnalle ellei toisin ole ilmoitettu, patinoituna A versio noin +5%, 2-3 värisenä n. +10% hintaan lisää.
- Myymäläkalusteet ja ravintolakalusteet tammi- ja sinkkikannella, hinnat lisätiedoissa tai tiedustele asiakaspalvelusta.
Toimitusajat myymäläkalusteille ja ravintolakalusteille on noin 8 viikkoa, riippuen tilaushetkestä, lastaus tehtaalla on joka kuukauden ensimmäinen perjantai, aikataulu saattaa tilaushetkestä johtuen vaihdella. Lomakausina heinä-elokuu ja joulukuu + 2-viikkoa.
- Asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjen myymälä ja ravintolakalusteiden toimitusaika on noin 10-viikkoa, tarkoittaa rakenteellisia muutoksia kuten esimerkiksi kokomuutokset.
Aada -Huonekalusarjan myymäläkalusteet ja ravintolakalusteet saa myös sinkkikansilla ja tammikansilla, joihin 8 eri sävyisenä, nostaa tuotteen hintaa.

Kaikki myymäläkalusteet ja ravintolakalusteet ovat täyspuisia, kokonaisia valmiita huonekaluja. Sarjaan kuuluu kaikkiaan n. 740 versiota, tammi- ja sinkkikansineen, kaikki ala- ja yläkaapit saa myös erikseen, näiden lisäksi tehdas tekee myös rakenteelliset muutokset, leventää, kaventaa, korottaa jne. - Myymäläkalusteet ja ravintolakalusteet voidaan yhdistää isommiksi kokonaisuuksiksi jne.

Koska sarjan kaikki myymäläkalusteet ja ravintolakalusteet ovat kokonaisia valmiita täyspuisia huonekaluja, ne saattavat elää kyseisessä asunnossa vallitsevien kuivuus-/kosteusolosuhteiden mukaan, tämä kuuluu täyspuisen huonekalun luonteeseen varsinkin Suomessa ja se täytyy hyväksyä mikäli haluaa ostaa täyspuisia huonekaluja.
Tämä ei kuitenkaan vaikuta mitenkään kokopuisen huonekalun kestävyyteen.

2 Nimike(ttä)
Laskeva
 1. Kulmatiski Aada ps484-Ztop
  Kulmatiski Aada ps484-Ztop
  140 x 140 x 107k cm
  2 007,00 €
  Tilaustuote
 2. Myyntitiski Aada ps482 tk
  Myyntitiski Aada ps482 tk
  240cm x 65cm x 107k cm
  2 329,00 €
  Tilaustuote
Laskeva