MAKSUTAVAT

Aada lasku verkkokaupassa

Aada lasku minimiosto 300.00, joka laskutetaan aina ennen tuotteiden toimitusta, laskuun ei tule lisäkuluja.<br>

Lähetämme laskun erikseen suoraan sähköpostiin.<br>

Mikäli laskua ei ole maksettu 2-viikon kuluttua tilauksesta ilman erityistä syytä, perumme kaupan ja palautamme tuotteet takaisin myyntiin.

Tilaustuotteissa aina 30% ennakkomaksu ennen tehdastilauksen tekoa, kaupan vahvistuksena.

Verkkokaupassa suoraan ostettaessa tilausmaksua ei tule erikseen.

Alennuskampanjoiden aikana  tilaustuotteet maksetaan kokonaisuudessaan.

Mahdollisissa palautuksissa, palautamme maksetun summan, vähennettynä palautuskustannuksilla 7vrk aikana, siitä  kun olemme saaneet palautetun tuotteen takaisin.

Resurs Bankin luototus / osamaksu

Liikkeessämme on mahdollisuus Resurs Bankin luototukseen kaupan yhteydessä. Luottoanomus tehdään liikkeessä ja päätöksen saa välittömästi.

Maksaminen verkkokaupassa

eMaksut-maksupalvelun tarjoaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksun saajana on Maksuturva Group Oy.

Verkkopankit

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)

Kortilla maksaessasi kauppa syntyy asiakkaan ja Aada Sisustuksen välille. Maksuturva toimii ainoastaan maksun välittäjänä.

Aada Huonekalut & Sisustus  toimii  tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet ja käsittelee mahdolliset reklamaatiot 27-vuoden kokemuksella. Maksun saajana näkyy Maksuturva Group Oy,  Aada vastaa itse maksujen palautuksista, hyvityksistä  ja reklamaatioista, asiakaspalvelu@aadasi.com tai 0400-368320 Kari Rintamäki.

Korttimaksuissa yhteystiedot:
Maksuturva Group Oy
y-tunnus: 2121703-0
Ruoholahdenkatu 23
00180 HELSINKI
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
www.maksuturva.fi

Erämaksulla ostaminen

Maksuturvan erämaksupalvelu mahdollistaa sinulle turvallisen ja joustavan vaihtoehdon ostostesi rahoittamiseen yhdessä tai useammassa erässä. Erämaksupalvelun luotonantajana toimii Lindorff Invest Oy.

Voit valita maksutavaksi
Erämaksun onnistuu kun ostoksesi arvo ylittää 70 euroa ja on enintään 3 000 euroa. Maksutapa edellyttää suomalaista henkilötunnusta, vakituista, virallista kotiosoitetta Suomessa ja 20 vuoden ikää. Maksutapa on käytössä vain yksityishenkilöille. Oma luottokielto tai salatut tiedot estävät maksutavan käytön.

Mikäli haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseesi, sinua pyydetään tunnistautumaan verkkopankkitunnuksillasi pankin TUPAS-palvelussa: Tällöin voit hyödyntää vapaasti valittavaa toimitusosoitetta, oli se sitten pakettiautomaatti, kesämökki tai työpaikkasi. Luottotietosi tarkistetaan luottotietoyhtiöltä ja sen perusteella tehdään reaaliaikainen luottopäätös. Luottopäätöksen ja tarkistukset toteuttaa Lindorff Oy, eivätkä tiedot tallennu myyjän asiakastietorekisteriin. Henkilötietojasi käytetään ainoastaan luoton myöntämiseen.

Hyväksytyn luottopäätöksen ja ostotapahtuman jälkeen saat laskun toiveesi mukaisesti joko sähköpostitse tai paperilaskuna. Huomioithan, että tilaustuotteissa Aada laskuttaa 30% tilausmaksun ennen tehdastilauksen tekoa, koskee myös Lindorffin erämaksua. Lisätietoja mahdollisesta kielteisestä luottopäätöksestä voit tarvittaessa tiedustella Lindorffin asiakaspalvelusta.

Jos päätät maksaa ostoksesi erissä, sinun tulee hyväksyä ostostasi koskeva erämaksusopimus Lindorff Invest Oy:n kanssa verkko-ostosta tehdessäsi, ja valita annetuista vaihtoehdoista itsellesi parhaiten sopiva maksuaikataulu. Hyödynnettävissäsi on ostoksen summasta riippuen vaihtoehtoja 3 – 24 erän välillä.

Tilaustuotteiden kohdalla, tilausmaksu laskutetaan erikseen.

Maksuerät laskutetaan kuukausittain. Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3 € ja erämaksun korko 15 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 € luotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 23,1 %. Palvelu ei sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Mahdollisista maksuviivästyksistä peritään lainmukaisen kulut ja korot.

Voit tutustua
-erämaksupalvelun yleisiin luottoehtoihin ja
-vakiomuotoiseen eurooppalaiseen kuluttajatieto –lomakkeeseen
ja tallentaa ne itsellesi oston varmennuksen yhteydessä.

Palautusten käsittely
Mikäli palautat tuotteita, Lindorff hyvittää avointa luottoa automaattisesti saatuaan tiedon Aada Sisustukselta hyväksytystä palautuksesta. Mikäli kyseeseen tulee jo maksetun suorituksen palautus, sinun tulee toimittaa henkilö- ja tiliyhteystietosi IBAN-muodossa Aadan asiakaspalveluun.

Tämä ei koske asiakkaan toiveiden mukaisesti muokattuja tilaustuoteita, joiden tilaus on sitova, eikä palautusoikeutta ole.

Sähköpostitse: asiakaspalvelu@aadasisustus.com / 0400-368320
Postitse: Aada Sisustus, Sahaajankatu 46, 00880 Helsinki

Asiakaspalvelu erämaksuun liittyen
Verkkopalvelu: bill.lindorff.fi
Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 8-20 ja lauantaisin kello 10-15 (hinta: normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu)
Sähköposti: eramaksu@lindorff.fi