Myymälätiskit | Baaritiskit

Myymälätiskit | Baaritiskit

Puiset Kaapit | Vitriinit | Lipastot | Hyllyt

Aada huonekalusarjan tuotteet Myymäläkalustet ja ravintolakalusteet:

Kaikkia myymäläkalusteet ja ravintilakalusteet saa 40:ssä eri värivaihtoehtoehdossa, hinnat sivuillamme männystä valmistettuna, ellei toisin ole ilmoitettu.
Kaikki myymäläkalusteet ja ravintolakalusteet saa myös valmistettuna kokonaan tammesta, hinta lasketaan kertomalla mäntyversion hinta x 1,75.<

Värivaihtoehdot:
- vahattu
- puhdas maalipinta.
- patinoitu A
- 2-värinen, ulkoa eri väri kuin sisältä
- antiikkipatinointi jossa alla toinen väri, päällä toinen, jonka alta alamaali osaksi näkyy.
- multicolor, jolloin käytetään useita eri värejä.
Linkki tuotteesta Aada-sarjan väreihin, josta voit valita oman värin.

Hinnat sivuillamme myymäläkalusteille ja ravintolakalusteille ovat puhtaalle maalatulle pinnalle ellei toisin ole ilmoitettu, patinoituna A versio noin +5%, 2-3 värisenä n. +10% hintaan lisää.
- Myymäläkalusteet ja ravintolakalusteet tammi- ja sinkkikannella, hinnat lisätiedoissa tai tiedustele asiakaspalvelusta.
Toimitusajat noin 10-12 viikkoa, riippuen tilaushetkestä, lastaus tehtaalla on joka kuukauden ensimmäinen perjantai, aikataulu saattaa tilaushetkestä johtuen vaihdella. Lomakausina heinä-elokuu ja joulukuu + 2-viikkoa.
- Asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjen myymälä ja ravintolakalusteiden toimitusaika on noin 12-14 -viikkoa, tarkoittaa rakenteellisia muutoksia kuten esimerkiksi kokomuutokset.
Aada -Huonekalusarjan myymäläkalusteet ja ravintolakalusteet saa myös sinkkikansilla ja tammikansilla, joihin 8 eri sävyisenä, nostaa tuotteen hintaa.

Kaikki myymäläkalusteet ja ravintolakalusteet ovat täyspuisia, kokonaisia valmiita huonekaluja. Sarjaan kuuluu kaikkiaan n. 740 versiota, tammi- ja sinkkikansineen, kaikki ala- ja yläkaapit saa myös erikseen, näiden lisäksi tehdas tekee myös rakenteelliset muutokset, leventää, kaventaa, korottaa jne. - Myymäläkalusteet ja ravintolakalusteet voidaan yhdistää isommiksi kokonaisuuksiksi jne.

Koska sarjan kaikki myymäläkalusteet ja ravintolakalusteet ovat kokonaisia valmiita täyspuisia huonekaluja, ne saattavat elää kyseisessä asunnossa vallitsevien kuivuus-/kosteusolosuhteiden mukaan, tämä kuuluu täyspuisen huonekalun luonteeseen varsinkin Suomessa ja se täytyy hyväksyä mikäli haluaa ostaa täyspuisia huonekaluja.
Tämä ei kuitenkaan vaikuta mitenkään kokopuisen huonekalun kestävyyteen.

View as Ruudukko Luettelo

18 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

18 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen