Lipastot | Laatikostot

Lipastot | Laatikostot

Puiset Kaapit | Vitriinit | Lipastot | Hyllyt

Kaikkia AADA sarjan lipastoja ja yöpöytiä saa 40:ssä eri värivaihtoehtoehdossa, hinnat sivuillamme männystä valmistettuna, ellei toisin ole ilmoitettu.
Kaikki AADA mallit saa myös valmistettuna kokonaan tammesta, hinta lasketaan kertomalla mäntyversion hinta x 1,8.

Osaa ässä kategoriassa olevia lipastoja saa vain kuvan mukaisessa muodossa. Eivät ole Aada sarjaa, eivätkä muokattavissa.

Värivaihtoehdo Aada sarjaant:
- vahattu
- puhdas maalipinta.
- patinoitu A
- 2-värinen, ulkoa eri väri kuin sisältä
- antiikkipatinointi jossa alla toinen väri, päällä toinen, jonka alta alamaali osaksi näkyy.
- multicolor, jolloin käytetään useita eri värejä.
Linkki tuotteesta Aada-sarjan väreihin, josta voit valita oman värin.

Hinnat sivuillamme ovat puhtaalle maalatulle pinnalle ellei toisin ole ilmoitettu, patinoituna A versio noin +5%, 2-3 värisenä n. +10% hintaan lisää.
- Tammi- ja sinkkikannella hinnat lisätiedoissa tai tiedustele asiakaspalvelusta.
Toimitusajat noin 10-12 viikkoa, riippuen tilaushetkestä, lastaus tehtaalla on joka kuukauden ensimmäinen perjantai, aikataulu saattaa tilaushetkestä johtuen vaihdella. Lomakausina heinä-elokuu ja joulukuu + 2-viikkoa.
- Asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjen tuotteiden toimitusaika on noin 12-14-viikkoa, tarkoittaa rakenteellisia muutoksia kuten esimerkiksi kokomuutokset.
Kaikkia lipastoja, tasoja ja yöpöytiä saa myös sinkkikansilla ja tammikansilla, joihin 8 eri sävyisenä, nostaa tuotteen hintaa.

Kaikki lipastot, tasot ja yöpöydät ovat täyspuisia, kokonaisia valmiita huonekaluja. Sarjaan kuuluu kaikkiaan n. 740 versiota, tammi- ja sinkkikansineen, kaikki ala- ja yläkaapit saa myös erikseen, näiden lisäksi tehdas tekee myös rakenteelliset muutokset, leventää, kaventaa, korottaa jne. - Kaappeja voidaan yhdistää isommiksi kokonaisuuksiksi jne.

Koska sarjan kaikki huonekalut ovat kokonaisia valmiita täyspuisia huonekaluja, ne saattavat elää kyseisessä asunnossa vallitsevien kuivuus-/kosteusolosuhteiden mukaan, tämä kuuluu täyspuisen huonekalun luonteeseen varsinkin Suomessa ja se täytyy hyväksyä mikäli haluaa ostaa täyspuisia huonekaluja.
Tämä ei kuitenkaan vaikuta mitenkään kokopuisen huonekalun kestävyyteen.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-40 / 95

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-40 / 95

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen