Toimitusehdot

 

TOIMITUSEHDOT

Minimiostoraja verkkokaupassa 50.00 / tilaus.

Toimitusajat

Aadan sohvat , muokattavat tuolit, ps-puuhuonekalut ja kierrätystammipöydät ovat muokattavia tehdastilaustuotteita, joiden toimitusaika on  noin 8 - 10 viikkoa, lomakaudet poikkeus + 2-viikkoa (heinä-elokuun vaihde + joulu). 

Famegin tuolien toimitusaika 6-7-viikkoa, muut muokattavat tuolit  toimitusaika noin 8-viikkoa,

lomakausina (heinä-elokuun vaihde + joulu) 2-viikkoa pidempi.

Muokattavien verhoiltavien tuotteiden toimitusaikoihin vaikuttaa myös kankaiden saatavuus, eli jos tuolitehdas ei saa kangasta ajallaan, he eivät voi toimittaa tuotteita sovittuun toimitusaikaan.

Edellämainitut tuotteet valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan, eli ovat muokattavia tuotteita.

Muut tilaustuotteet  jotka eivät ole muokattavia, tehtailla on suppeampi valikoima, toimitusajan voi tiedustella tuotekohtaisesti, toimitusaika vaihtelee 2-8 viikkoon, riippuen varastotilanteesta, tehtaasta ja toimittajasta.
 

Massiivipuiset huonekalut 

Koska huonekalut ovat kokonaisia valmiita huonekaluja, pääsääntöisesti massiivipuisia, ne elävät Suomessa kyseisen asunnon kuivuus-/kosteusolosuhteiden mukaan, tämä kuuluu massiivipuisen huonekalun luonteeseen ja se täytyy hyväksyä mikäli haluaa massiivipuisia huonekaluja. Ihanteellisin olosuhde puuhuonekaluille on kun kosteuspitoisuus tilassa on 55-60% ja lämpötila 18-22 astetta.

Vanha sanonta, massiivipuu elää kunnes se poltetaan, pitää täysin paikkansa. 
Tämä ei kuitenkaan vaikuta mitenkään kokopuisen huonekalun kestävyyteen.

1. Yleiset ehdot

Kaikki ehdot koskevat Aada Sisustuksen liikettä Helsingissä sekä verkkokauppaa.

Verkkokaupan tuotteita myy Aada Sisustus. Virallinen nimi  A & K Finland Oy Y 19320282

Tuotteiden myynti vain täysi-ikäisille henkilöille.

Myyjällä on oikeus muuttaa toimitusehtoja, hintoja ja myytäviä tuotteita. Kyseiset muutokset tulevat voimaan, kun ne on julkaistu sivuilla.

2. Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Tuotteet myydään sillä hinnalla, joka on voimassa tuotteen tilausajankohtana. Mikäli merkitty tuotehinta on virheellinen, ja asiakas on ollut tästä tietoinen tai hänen olisi se pitänyt huomata, myyjällä ei ole velvollisuutta myydä tuotetta virheellisellä hinnalla.

3. Tilaus

Kauppasopimus tulee voimaan ja tilaus on sitova, kun asiakas on maksanut tuotteet kokonaisuudessaan tai tilaustuotteissa tilausmaksun kauppasummasta.  Ei koske sopimusasiakkaita.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen tilausnumero, hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Tilaaminen edellyttää voimassa olevien toimitusehtojen hyväksymistä.

4. Toimitus

Helsingin alueella toimitustapana myös kotiinkuljetus tai nouto Aadan varastolta Sahaajankatu 1C, 00880 Helsinki.

Mikäli asiakas valitsee toimitustavaksi noudon varastolta, asiakas saa tekstiviestillä tiedon, kun tilaus on noudettavissa.

Mikäli haluat huonekaluille toimitustavaksi kotiinkuljetuksen Helsingin alueella, tuotteen voi ostaa Postin kotiinkuljetuksena, tuomme sen kuitenkin itse perille, koska se on turvallisempaa niin.

Suurien huonekalujen kohdalla asiakkaan tulee varautua auttamaan sisään kantamisessa.

Posti hoitaa kuljetukset muualle Suomessa. Postin kuljetukseen ei kuulu jalkojen asennus, pakkausten purkaminen eikä roskien poisvienti.

Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Mikäli asiakas ostaa tuotteita, joille on määritetty eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän määritetyn toimitusajan mukaan.

Mikäli asiakas haluaa tilauksesta jonkun tuotteen aikaisemmin, laskutetaan kyseisen lähetyksen lähetyskulut erikseen.

Verkkokaupassa olevien tuotteiden tilausmahdollisuus perustuu senhetkiseen varastosaldoon. Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut varastosta, samanaikaisesti suoritetusta toisesta ostosta johtuen, tuotteen toimitusaika saattaa poiketa tuotteen yhteydessä ilmoitetusta toimitusajasta. Asiakkaalle ilmoitetaan asiasta tässä tapauksessa erikseen.

Kuljetus- ja muut vauriot

Kotiinkuljetuksen yhteydessä asiakkaan velvollisuus on tarkastaa yhdessä kuljetusliikkeen edustajan kanssa, että paketti on ehjä ja tuote ei ole vaurioitunut. Mikäli paketti on vaurioitunut niin, että myös tilattu tuote on vaurioitunut, tavaran vastaanottajan tulee pyytää kuljetusliikkeen edustajaa tekemään heti vahinkoilmoitus vauriosta. Tämä tarkoittaa kuljetusliikkeen edustajan tekemää merkintää rahtikirjaan sekä kuljettajan allekirjoitusta ja nimenselvennystä. Kun lähetyksessä todetaan vaurio ja tuote on vaurioitunut, kuljetusliike ottaa tuotteen heti mukaansa palautuksena. Asiakkaan tulee tämän jälkeen ottaa välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme ja sopia uudesta toimituksesta. 

5. Tilauksen peruuttaminen ja tuotteen palautus

Asiakkaan toiveiden mukaan valmistetuille ja räätälöidyille tuotteille  ei myönnetä kaupan peruutus- ja palautussoikeutta.

Ehto koskee Aada tuotemerkillä olevia muokattavia tehdastilaus tuotteita, PS-puuhuonekaluja, Aada sohvia ja - tuoleja sekä mittatilaus pöytiä.

OUTLET tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, hinnoittelun vuoksi.

Muissa tuotteissa asiakkaalla on oikeus palauttaa käyttämätön tuote 14 päivän kuluessa tilauksen toimituksesta, vastaanottamispäivä pois lukien.

Palautuksesta on sovittava aina etukäteen asiakaspalvelun kanssa asiakaspalvelu@aadasi.com.

Palautuslomake löytyy kohdasta Palautukset.

Asiakas vastaa tuotteen palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista.

Mikäli asiakas palauttaa tuotteen ehtojen mukaisesti, asiakkaan maksama kauppasumma palautetaan asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille  20 vrk kuluessa palautuksen vastaanottamisesta, lähetys- ja palautuskustannukset vähennettynä, mikäli asiakas ei ole maksanut itse palautuskustannuksia.

Tuotetta ei saa ennen palauttamista ottaa käyttöön ja sen tulee olla alkuperäispakkauksessa sekä olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.Mikäli jonkin palautuksen kohdalla poikkeuksellisesti hyväksymme puutteellisen tuotteen palautuksen, veloitamme palautuksesta johtuneet välittömät kulut sekä vähintään 25 % tuotteen hinnasta.

6. Reklamaatio

Mikäli asiakkaalle toimitettu tuote on virheellinen tai vaurioitunut kuljetuksessa, asiakkaan on viipymättä ilmoitettava asiasta Aada Sisustuksen asiakaspalveluun tai palautettava tuote heti kuljetusliikkeen mukana. Huomautusaika 7 vuorokautta tuotteen vastaanotosta.

Tuote palautetaan myyjälle asiakaspalvelun antamien ohjeiden mukaisesti. Myyjä joko toimittaa asiakkaalle uuden virheettömän tuotteen, hyvityksen virheestä tai palauttaa maksetun kauppasumman asiakkaalle.

7. Vastuu ja muut ehdot

Asiakkaan tulee noudattaa kohtuudella vaadittavaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokaupassa asioidessaan.

Sivuillamme esitetyt tuotekuvat tai värit voivat poiketa kuvausteknisistä syistä jonkin verran todellisesta tuotteesta.

Ylivoimainen este

 (Force Majeure)

Toimitusaika-arviot on laadittu valmistajien antamien tietojen perusteella. Aada Sisustus ei ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien kolmannen osapuolen ja muiden ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä. Loma-ajat pidentävät aina toimitusaikoja 2-4 viikkoa (Joulu + 15.7-15.8).

Kauppasopimukseen liittyvät riita-asiat pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla myyjän ja asiakkaan välillä. Riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.