Palautukset

Palautukset verkkokauppaostoista:

Vain verkkokauppaostoissa on lain vaatima 14 vrk palautusoikeus, ei koske muokattavia tilaustuotteita.

Liikkeestä ostettaessa palautusoikeutta ei ole, mutta liikkeessä tuotteen voi vaihtaa toiseen tai annamme lahjakortin tulevaa tarvetta varten.

Muokattavat tilaustuotteet eivät kuulu normaalin verkkokaupan palautusoikeuden piiriin, koska tuotteet tilataan ja räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan.

Kuluttajavirasto.fi  Peruutusoikeuden puuttuminen 

Eräissä lain tarkoittamissa tapauksissa (esim. räätälöity tehdastilaus tuote) asiakkaalla ei ole palautusoikeutta.

Palautuskustannusten korvaaminen ja poikkeukset  

Asiakas  vastaa myös tilauksen palautuskustannuksista.

Asiakkaan kotoa noutaminen, ns. ylisuuren paketin palautus esim. rahtina ja muut poikkeukselliset palautusmuodot asiakkaan tulee hoitaa itse. Vialliset tuotteet käsitellään tapauskohtaisesti erikseen.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotteen palautus asiakkaan toiveiden mukaan valmistetuille ja räätälöidyille tuotteille ei myönnetä kaupan peruutus- ja palautussoikeutta. Ehto koskee Aada tuotemerkillä olevia muokattavia tehdastilaus puuhuonekaluja, sohvia, tuoleja ja mittatilaus pöytiä. Muissa tuotteissa asiakkaalla on oikeus palauttaa käyttämätön tuote 14 päivän kuluessa tilauksen toimituksesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautuksesta on sovittava aina etukäteen asiakaspalvelun kanssa.

Asiakas vastaa tuotteen palauttamisesta.

Mikäli asiakas peruuttaa tai palauttaa tuotteen ehtojen mukaisesti, asiakkaan maksama hinta tuotteesta palautetaan asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille viimeistään 20 vrk kuluessa peruutuksen/palautuksen vastaanottamisesta,  mikäli tuote palautetaan myyjän kustannuksella, tuotteen palautettavasta hinnasta vähennetään palautuskulut.

Outlet tuotteiden kohdalla palautuskustannut on monesti todellisuudessa suurempi kuin lähetyskustannut.

Kun asiakas palauttaa tuotteen omalla kustannuksellaan, tuotteen hinta palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan

Palautusrahdin suuruus on sama kuin lähetysrahti, uudelleen paketoinnin vaiva tulee päälle, koska tuote on kuitenkin palautettava ehjänä tai palautuksesta vähennetään vaurioiden osuus.

Tuotetta ei saa ennen palauttamista ottaa käyttöön ja sen tulee olla alkuperäispakkauksessa sekä samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Mikäli jonkin palautuksen kohdalla poikkeuksellisesti hyväksymme puutteellisen tuotteen palautuksen, veloitamme palautuksesta johtuneet välittömät kulut sekä vähintään 25 % tuotteen hinnasta.          

Palautuslomake tulostettavissa  tästä.